Treko Access

Treko Access
+46 8 410 699 22
access@treko.se

Vår mission

Ni bygger – vi skyddar, larmar och filmar

Vi är med från början till slut. Därför kan vi se till att ni har precis rätt skydd under projektets olika skeden och alltid förhindra inbrott, stöld, brand och skadegörelse.

Oavsett storlek på bygget så är det alltid värt att bevaka. Vi anpassar säkerhetssystemet efter just er arbetsplats och bygger den optimala lösningen, hur stort, litet eller avlägset det än är. Vårt egenutvecklade system är dessutom molnbaserat vilket minimerar behovet av en installerad centralenhet.

Under byggnationens gång anpassas larmet löpande för att ge ett optimalt skydd – brandlarm, vattenlarm och driftlarm som exempelvis temperatur- och nivåvakter. Allt för att skapa den trygghet som behövs ​för ​att​ ​ni​ ska kunna​ ​fokusera​ ​på​ ​ert​ ​projekt.

Våra tjänster
Övervakning

Kamera kombinerat med rörelsedetektor, värmesensor och IR/nattbelysning utan falsklarm. Möjlighet att kombinera detektorerna med live-övervakning, trygghetslarm eller till och med drönare som skickas upp när larmet går.

Area access

Vi säkrar upp hela området och förser alla ingångar med ett digitalt inpasseringssystem. Allt som behövs för att säkerställa att bara behörig personal har tillgång till arbetsplatsen.

Larmsystem

Vi ordnar hela larmlösningen. Från placering, med beräkning av larmbehov vid olika tidpunkter, installation och uppkoppling mot larmcenter, till nedmontering när det inte behövs längre. Enkelt och snabbt.

https://treko.se/app/uploads/2021/08/IMG_1388-Construction-man-using-iPhone-8_treko.jpg
Treko career

Bli en i vår Treko-familj

På Treko är vi idag drygt 40 dedikerade medarbetare och specialister inom byggström, byggklimat och övervakningslösningar. Vi söker ständigt efter nya hungriga och duktiga lagspelare som vill göra oss ännu bättre.

För oss spelar det ingen roll vem du är. Det viktiga för oss är vad du gör. Höga ambitioner, ödmjukhet och en vilja att jobba hårt för varandra och för våra kunders bästa är de egenskaper vi värderar högst.

Vill du veta mer om oss? Hör av dig till oss på Treko.