Treko Electrics

Tresko Electric
+46 8 410 699 22
electrics@treko.se

Vår mission

Kraft – när och där du behöver den

Utan ström så stannar bygget. Vi tar hand om hela infrastrukturen för kraftleveransen och förser bygget med rätt kraft och ljus. Alltid först på plats med både personal och produkter, hanterar alla kontakter med nätbolagen, och sist att lämna vid avslutat bygge.

Våra specialister som ständigt är på plats ser till helheten och matchar kontinuerligt byggarbetsplatsens behov. Inte bara att du får den byggström du behöver, men att den levereras på ett säkert, kostnadseffektivt och klimatsmart sätt.

Våra tjänster
Enkel klimatdeklaration

Krav på att mäta energiförbrukningen och redovisa utsläpp och klimatpåverkan blir allt vanligare. Vi är mer än redo då vi jobbar på det sättet redan idag. Med realtidsdata kan du när som helst kan få koll på precis hur mycket energi som förbrukas och hur mycket CO2 det genererar.

Rätt byggström från början till slut

Stora komplexa byggprojekt behöver en effektiv strömförsörjning.  Vi hjälper våra kunder i allt från planerings- och projekteringsfasen hela vägen fram till avslutat bygge. Växer bygget så anpassar vi strömförsörjningen därefter, och ser alltid till att tillgängligheten är hög och resursåtgången låg.

Belysning på bygget 

Belysningsbehovet skiljer sig genom byggets olika faser. Vi låter belysningen växa i takt med bygget. Oavsett om ljuset som ska lysa upp hela arbetsplatsen, om strålkastare ska kopplas till larmsystemet eller om tillfällig belysning behövs inomhus så är vi där och ser till att det finns på plats.

Uppkopplad utrustning

Beroende på tid på dygnet och årstid så behövs olika mängder el. Det säger sig självt. Vi övervakar förbrukningen och fördelar energin rätt, med rätt styrka och spänning, så att ni alltid utnyttjar kraften på bästa sätt. Inte mer och inte mindre än vad som krävs.

Hyr eller köp

Många faktorer spelar in när tillfällig el ska kopplas till byggarbetsplatsen.  Bland är det mest förmånligt att köpa, andra gånger att hyra. Vi utgår ifrån era behov och hittar det bästa sättet för just ert bygge.

https://treko.se/app/uploads/2021/08/Treko-Film-210622-DSC_1584.jpg
Treko Career

Bli en i vår Treko-familj

På Treko är vi idag drygt 40 dedikerade medarbetare och specialister inom byggström, byggklimat och övervakningslösningar. Vi söker ständigt efter nya hungriga och duktiga lagspelare som vill göra oss ännu bättre.

För oss spelar det ingen roll vem du är. Det viktiga för oss är vad du gör. Höga ambitioner, ödmjukhet och en vilja att jobba hårt för varandra och för våra kunders bästa är de egenskaper vi värderar högst.

Vill du veta mer om oss? Hör av dig till oss på Treko.